пятница, 20 марта 2015 г.

Нова ДК та Різдво Круглий Рік!!!

Доброго весняного дня всім, любі мої!

Так-так, знов пишу українською, тож вже мабуть всі здогадалися чому =) Таааак! Мене взяли до ДК Аграфки і я буду творити в чудовій команді дівчат!


Вперше пробувалася в ДК і відразу така удача! І перша робота з циклу Різдво Цілий Рік! Це так цікаво! Цілий рік робити новорічні листівки, а потім перед святами мати десяток готових вітальних листівок і не морочити собі голову! Спробуйте і ви =))) А я буду намагатися вас надихнути своїми роботами =)))

По завданню в мене вийшла от така собі листівочка в нетрадиційній кольоровій гаммі =) Обожнюю це поєднання кольорів! Яскраве та нестандартне =)

Фон повністю саморобний:  використала дві масочки, текстурну пасту та спреї =) А ще калька! Це обов'язковий елемент данного етапу =)  Ну і звичайно улюблена серветочка Prima, ніяк не нарадіюся що встигла вихватити її ще до підняття цін =)

Роздивимося ближче?

Штамп білим ембоссінгом заспреївся якось дуже сильно =) Але все одно мені подобається =) А що ви порадите спочатку робити ембоссінг а потім спреїти чи навпаки?

Ну начебто все вам розказала і показала =) Пішла мучити свої фони далі =) Чи може обкладинку вже для кулінарки розпочати шити? Голова обертом %)))))))))))))))))))) Стільки СП ще й ДК, і як все встигатиму???!!!

6 комментариев:

  1. Я тебе вітаю! Чудова листівка!

    ОтветитьУдалить
  2. гы) прикольно тебя читать на украинском!!!
    а у меня нема салфеточки такой, хнык-хнык
    Сочетание цветов реально бомбезное и открыточка здоровская!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Ага, буду тренировать мову =)))
      А салфеточек тебе нарублю значит =))) Как это у Чаечки и нет таких салфеточек?! Непорядочек =)))

      Удалить
  3. Поздравляю! Открытка получилась замечательная!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Анечка, сто лет тебя не "видела"! Спасибо что забежала =)))

      Удалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...